vrijdag 20 oktober 2017

Glazen taatsdeur prijs

Glazen taatsdeur Sander op maat tot 1. Kies voor licht en design door een glazen taatsdeur toe te voegen aan uw interieur. In nissen en doorgangen zonder kozijn kunt u eenvoudig een taatsdeur van . Naar keuze met centraal of excentrisch gepositioneerde taatsscharnier. Het geharde glas zorgt ervoor dat uw deur niet zal breken! Bent u op zoek naar een glazen binnendeur?


Wilt u dit op maat afgeleverd tegen een lage prijs ? Bij De Voordelige Groep bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en een uitstekende prijs -kwaliteitverhouding. De taatsdeur van glas kunnen wij door heel . Met het grootste gemak een mooie deur voor een betaalbare prijs ! Met deze industriële dubbele glazen taatsdeur sluit je op een stijlvolle manier brede nissen. Met een taatsdeur binnen heb je een bijzondere en elegante deuropening die positief opvalt in ieder interieur. Bestel direct of vraag offerte aan voor Industriële taatsdeur dubbel bij DecoDeur.


De prijs is gebaseerd op de afmeting tot 830x2340mm (per deur). Er bestaan verschillende systemen die qua toepassingsmogelijkheid afhangen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts