donderdag 19 oktober 2017

Fiskars snijmesjes

Door de snijmesjes van uw snijmachine… Meer. Kijk goed naar de bovenkant van het mesje om de juiste te kiezen. Helaas hebben wij niets gevonden voor papiersnijders fiskars reserve mesjes. Pakje bevat oranje snijmesjes. Let op : passen alleen op de modellen vanaf . Naast een snijmesje is er ook een rilmesje verkrijgbaar, voor het maken van . Grote hobby en handenarbeid winkel in Almere Stad met ruim assortiment.


Super trimmer reserve Mesjes 154E. Vraag stellen over dit artikel. Hobbymes met speciale mesjes en beschermhuls. Rolmes Multi met mesjes mm. Fiskars high profile triple track titanium blade.


Speciale prijs € 2€ 290. De video is Nederlands gesproken. Allround magazijnschaar FISKARS. Vele houtsoorten zijn geschikt maar in de regel is berken- of essenhout ideaal.


Interlock neusverbinding: hierdoor kan snijmesje , ook onder grote kracht, niet naar boven gedrukt worden. Gebruikersvriendelijk meswisselsysteem, geen . Etui snijmesjes 18MM standaard. Snijmesjes voor cutter Safetool mm - Set van 6. Keramische mesjes voor kantoorcutter mm - hoesje van 3. Cricut is dé gemakkelijkste manier om te stansen! Het is niet meer nodig dat je uren bezig bent met het stansen van je tekst, want met de fantastische . Mooie en handige papiertrimmer van Fiskars.


Staples Reservemesbladen voor afbreekmessen roestvrij staal mm verpakking van 10. GAMMA glasschraper met mesjes. Piratenkopdoeken of – mutsen regelen.


Draad reparatiegereedschapset voor buitendraad mtot m38. De set bestaat uit de nes1A en de nes en een paar reservemessen RKen RK2. Uitgevoerd met unieke rolsnijkop met geïntegreerde snijmesjes (recht, perforatie, golf en ril), die veilig en gemakkelijk te bedienen is. Een set van snijmesjes voor lino en hout. Instelmogelijkheid van de mesjes.


De te gebruiken andere materialen als scharen, ponsen, snijmesjes , linialen snijmallen. En ook voorzien van extra mesjes !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts