donderdag 14 december 2017

Eriks tandriemen

Met onze handige applicatie- en branchegerichte riemenselectie, kunt u gemakkelijk en snel de juiste tandriem voor uw toepassing vinden. Overzicht kenmerken tandriemem. Deze tandriemen zijn uiterst geschikt voor het verplaatsen van platformen en/of gewichten.


ERIKS Aandrijftechniek Schoonhoven heeft een programma met hierin de mogelijkheid om oplossingen te bieden met diverse sledes. Vergelijk bedrijven in de regio Nieuwerkerken Eriks , Eriks , Eriks , ERIKS Motion Control,. Poly Chain GT Polyurethaan PC GTtandriem 8MGT breedte mm aramide trekkoord.


MGT breedte 68mm aramide trekkoord. Tandriem Poly Chain GT8MGT-4480-12. Het sterke veermechanisme spant automatisch de tandriem en zorgt zo voor een.


De frontschuif kan zowel via de frontschuifkabel als via de tandriemen. HEERHUGOWAARD – Het assortiment tandriemen van Ammeraal Beltech biedt. Annick Devisser geeft u graag meer inlichtingen: U kunt haar bereiken tussen 8. De juiste benaming is Eri-sleeve en is inderdaad van het merk Eriks. De nummer groothandel voor de bouw en industrie van Nederland.


Met vestigingen altijd in de buurt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts