dinsdag 19 december 2017

Gras trimmen

Heb je een gazonnetje in de tuin dat wel wat strakker kan? Dat krijg je prima voor elkaar met een grastrimmer. Je verwijdert er graspollen mee en werkt . Gazonliefhebbers willen een mooi vlak geheel hebben.


Probleem is dat je met je grasmaaier niet overal bij kan. Denk maar aan de sprieten die langs de palen .

Grastrimmers zijn een handig hulpmiddel om uw tuin netjes en opgeruimd te houden. Gebruik ze voor het snijden van lang, overhangend gras en de . Tijdens het voorjaar begint het gras weer sterk te groeien. Trim zones met dichte plantenbegroeiing steeds vóór u de grasmaaier bovenhaalt. Waar moet u om denken bij het trimmen van uw tuin? Een trimmer werkt prima bij het snoeien van gras , maar hij is niet geschikt voor dingen die steviger of . Een kantenmaaier of ook wel grastrimmer of strimmer genoem biedt de oplossing.


Je kunt je grasranden bijwerken en makkelijk stukken gras maaien waar je . Duidelijke randen, mooi gemaaid!

Overal waar grasmaaiers niet kunnen komen, hebben gazontrimmers en bosmaaiers vrij spel. Met de grastrimmer, ook wel kantenmaaier of strimmer genoem kun je moeilijk bereikbare hoekjes en randjes waar je met een grasmaaier niet bijkomt, netjes . Einhell Elektro Gras Kantentrimmer 5Watt automatisch. Op zoek naar een trimmer of bosmaaier om je tuin te trimmen , te maaien en onkruidvrij te maken? Welkoop verkoopt trimmers van de merken STIHL, Stiga en.


Koop of Verkoop accu op Marktplaats. Voor deze grasstroken kun je het beste een gras kantenknipper of. Verken het assortiment STIGA-grastrimmers en -bosmaaiers. Kies een model met benzinemotor, accu of elektrische aandrijving, welke ook maar het meest . Je hebt bijvoorbeeld elektrische grastrimmers, accu grastrimmers en bosmaaiers op benzine met een . Voordeel is wel dat deze trimmers over het algemeen krachtiger zijn. Op moeilijk terrein en vooral overal waar de grasmaaier niet bij kan, zijn de kantenmaaiers, grastrimmers en bosmaaiers van STIHL in hun element.


Je maait moeiteloos ieder type gazon, zelfs lang of vochtig gras. Tevens draagt het Ergoflex systeem bij aan een goede werkhouding. Het maaien van een grasvel dat doet u met een grasmaaier. Deze maait met gemak het te lange gras op grote oppervlakken.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Daartussenin zitten grastrimmers met een (plastic) mes, en bosmaaiers met draa allebei vooral goed in hoog gras trimmen. Maar zoals gezeg dit zijn geen .

Met een gras trimmer kan je eenvoudig de hoekjes en kantjes van je gazon kort trimmen waar je met je grasmaaier niet aangeraakt. Gazonranden mooi afwerken gaat nog beter als je geen last hebt van een te kort snoer of een verlengkabel in de knoop. Deze V grastrimmer is volledig . Trim nauwkeurig en comfortabel met de Bosch trimmers ART. Kracht zonder onderbreking: Bosch trimmers. Wij leveren betrouwbare en krachtige trimmers voor vele doeleinden.


Door hun lage gewicht en slimme eigenschappen zijn ze gemakkelijk en flexibel in . Het is nu zeer eenvoudig geworden om snel en efficiënt kleine trimklussen te doen in de tuin dankzij de ultra lichte en ergonomische elektrisc. Daarom hebben we twee nieuwe krachtige grastrimmers ontworpen met ergonomische kenmerken zoals een . Bekijk alle producten binnen de categorie Grasscharen En - Trimmers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts