woensdag 6 december 2017

Haaksleutel

De haaksleutels worden gebruikt bij het monteren en demonteren van ronde as- en borgmoeren. In het ruime assortiment van Datona hebben we een passende . Haaksleutel koopt u bij Gereedschapcentrum. Vind haaksleutel op Marktplaats. Op deze pagina vind je ons aanbod aan haaksleutels. Tbv sleufmoeren volgens DIN 981.


Vanadium staal 31CrV, mangaan gefosfateerd. E - Sets van reservestiften voor de sleutels 126A. Bestel bij Mercateo miljoenen artikelen efficiënt online! Vandaag voor 17:bestel morgen in huis! Lasaulec, de échte technische groothandel.


WNT maakt gebruik van cookies, om u de best mogelijke service te garanderen. Door verder te gaan op deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Paarsgekleurde woorden zijn afkomstig uit het Dr.


Merk, Omschrijving, Type, Soort. Makita, Steeksleutel, Steeksleutel, Bekijk Vergelijken. Tengtools, Automotive tools, HP30 Automotive. Toepassing, algemeen: voor naafmoeren. Materiaal1: Super chroom- vanadiumstaal, mat verchroomd.


Snel leverbaar, de hoogste kwaliteit voor de scherpste prijs. De Groot Bewerkingsmachines in Rosmalen levert nieuwe en gebruikte bewerkingsmachines voor hout, kunststof en aluminium, onderdelen en services. Mparts heeft de grootste voorraad Elementen en snelle levertijden!


Verstelbare haaksleutel met ronde pin - 2TSN. Te gebruiken voor moeren van verschillende maten. Leverbaar in uitvoeringen 15÷- 120÷18 b: 3-mm . Onze producten zijn direct leverbaar en op werkdagen voor 11:uur besteld = de volgende dag in huis. Uitvoering: Speciaal staal, bovenkant geslepen, gehard en gebruineerd ontlaten. Rondmoeren met gleuven voor haaksleutel.


Naast RVS punthouders levert RVS Land ook de . Het scharnier heeft een verende ring voor een soepele en . Koop producten uit het Gegroefde moeren v. Würth -webshop ▷ en laat uzelf overtuigen door de kwaliteit en variëteit van onze . SKF kogellagers, kegellagers, lager kogels, oliekeerringen, klembussen, tandriemen en . Vervangt met zijn instelmaten een groot aantal normale sleutels. Haak: gesmeed en behandeld voor extra hardheid. Deze haaksleutel van Stanley heeft een automatische instelling waardoor de sleutel niet steeds verplaatst moet worden ten opzichte van de bout of moer. Euromec is leverancier van zeer hoogwaardige snijgereedschappen voor de machinale hout - en kunststofverwerkende industrie.


GEDORE haaksleutel - met gebogen haak. HAAKSLEUTEL BLAUW WARTEL Ø32MM BUIS.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts