woensdag 27 december 2017

Stofvrij boren

Bij het boren in zowel betoon, steen, kalkzandsteen en dergelijke komen grote hoeveelheden fijnstof vrij. Dit stof is schadelijk voor uw gezondheid! Bij boren komt altijd een hoop stof en andere rommel vrij.


Er heerst veel onduidelijkheid over stof, stofzuigers en stofvrijwerken. Het is ook een stoffige materie, maar wel.

Katern – whitepaper stofvrij werken. Stofvrij werken is vandaag de dag zeer belangrijk. Wanneer de aangegeven grenswaarden worden overschreden kan dit jou namelijk een . Wij boren per dag hooguit gaten in kwartshoudend materiaal. Sinds wanneer zijn wij verplicht om stofvrij te werken?


Want ons innovatieve, breed inzetbare assortiment is ontwikkeld volgens de laatste standaarden in stofvrij werken. TNO-certificaten garanderen dat u volgens.

TNO heeft onderzoek gedaan naar gereedschappen en systemen waarmee werknemers op een verantwoorde, veilige en gezonde manier kunnen werken. Al ruim jaar is Hilti bezig met stofvrij werken voor eindgebruikers in de bouw. Onze innovatieve oplossingen verhogen de productiviteit en veiligheid van de. THS is officieel dealer van de beste merken. De BHR2en de BHR2combihamers zijn te combineren met een stof afzuig adapter die zelf.


De Inspectie SZW gaat vanaf november gericht controleren op bouwlocaties op blootstelling aan kwartsstof door bouwvakkers. Tijdens het het boren , schuren, zagen en slijpen kan schadelijk fijnstof vrijkomen. Hierdoor is stofvrij werken dus van groot belang. Wie denkt dat stofvrij werken nog steeds vrijblijvend is, loopt het risico.


Accu SDS-PLUS boor -beitelhamer. Lees nu onze handige tips om stofvrij te boren. Technische groothandel Primex helpt u graag verder.


Extreem hoge zuigkracht voor stofvrij boren in metselwerk en tegels. Makita introduceert nu een accu combihamer met . Ter bescherming van de werknemers die dagelijks of regelmatig met stof in aanraking komen heeft de inspectie SZW actie ondernomen om het .

De RUBI zero dust geleider zorgt ervoor dat je boor op de juiste positie blijft én. Spiraalloze holle hamerboor voorzien van snijkanten in de boorpunt en twee . Rubi Boorgeleider met stofafzuiger. Ideaal voor gebruik in combinatie met droogboren. Geschikt voor het stofvrij slijpen, zagen of boren van tegels. In de werkvoorbereiding afspraken maken over stofvrij werken.


Additionele kosten kunnen worden aangerekend. Dit product kan op dit moment niet worden. Wie in de bouw werkt, komt onvermijdelijk in aanraking met stof. Voor je gezondheid is stofvrij werken een must! Met snoerloze vrijheid snel tegels verwijderen of stof-arm in beton boren : dat is wat de nieuwe Volt combihamer KHA LTX BL Quick met geïntegreerde.


Elektrodialyse in de glastuinbouw, hiermee brengt TNO de emissieloze kas nóg een stap dichterbij. Meer informatie over tegelzetaccessoires stofvrij werken. Dit is een van de onderwerpen waarover . TNO gecertificeerd voor uur stofvrij slijpen.


Bestel gereedschap online bij Toolnation. Blootstelling aan kwartsstof maakt ziek, daarom heeft de overheid stofvrij werken als speerpunt gemaakt voor de controles op de bouwplaats door de Inspectie . Complete range om stofvrij te werken vanuit de praktijk ontwikkeld. Maar je doet het niet meer per se omdat het moet, maar omdat het je werk vooral makkelijker maakt . Als kwartshoudende materialen worden bewerkt (zagen, boren , schuren, etc.) komt er respirabel stof vrij dat littekens veroorzaakt op de longen.


Natuurlijk weten we dat in de bouw en de fabriek veel schadelijke stoffen vrij komen. Maar wist je dat ook in industriële .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts