vrijdag 8 december 2017

Slagletters

Wij zijn super blij met al jullie enthousiasme voor het werken met slagletters ! Super benieuwd ook naar wat jullie allemaal maken, dus deel vooral je creaties op . Vind slagletters op Marktplaats. Maak de mooiste sieraden zelf met metaal stempels en slagletters. Voordelige stempels, slagletterplaatjes, labels of armbandstrips en gereedschappen.

Bestel nu uit het uitgebreide assortiment Slagcijfers, slagletters. Ik raad u aan om eerst te oefenen met goedkope materialen. Nieuwe en gebruikte slagletters en slagcijfers worden te koop aangeboden op Werktuigen.


En deze professionele veelzijdige merktekens slaggereedschap . Maak persoonlijke cadeaulabels of sieraden met deze set slagstempels. Met behulp van een slagletter hamer sla je eenvoudig letters in labels of plaatjes. Met deze metalen slagstempels maak je de mooiste leren armbanden.

Slagletters voor leer en metaal. Deze mooie strakke letters zijn 4mm hoog en 2mm breed . Vandaag laat ik even zien hoe de slagletters werken die je eerder al zag in mijn laatste shoplog. Bij Xenos zijn slagletters en andere . Onze slagletters en slagcijfers zorgen voor en leesbare afdruk op uw object. De afgeronde gravure voorkomt haarscheuren in het metaal. Zelf graveren en stempelen om persoonlijke sieraden te maken?


Dat kan met de artikelen van groothandel Snowfall Beads. Kies een hangertje of ander egaal . Deze stalen slagletters en slagcijfers maken een diepe, . Alles voor handwerk en vrije tijd. Leef je creatief uit voor een prikje en (ver)koop je tickets voor tal van events.


Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Grote voorraa snelle levering en kwaliteit! Wij hebben het grootste aanbod slagletters en -cijfers.

Bestel bij Mercateo miljoenen artikelen efficiënt online! Artikelnummer, Afmeting, Letters. SoLilly is hèt sieradenlabel voor gepersonaliseerde (op maat gemaakte) en unieke sieraden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van naam- en . Geen verzendkosten vanaf € 5- incl. Maak zelf je juwelen zoals armbanden, halskettingen, oorringen, ringen,.


Complete set met zowel slagletters als slagcijfers! Alle letters worden met de hand met een speciale hamer en slagletters in de armbanden en hartjes geslagen. Voorzien van cijfers van tot en met 9. Kies voor een persoonlijke slagletter armband met . Leuk voor op metaal, maar ook op leer. De set bestaat uit letters en een hartje.


Delige set in mooie houten opbergkist. Deze pagina printen Doorsturen per e-mail . Precisie (hand-) slagletters , vernikkel zg. Naam, Hoogte (mm), verpak, verkoopseenheid . Zeer goede kwaliteit, machinaal gegraveerd uit speciaal gehard staal.


Geschikt voor onder andere gietijzeren en harde staalsoorten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts