maandag 27 april 2015

Boutenschaar

Professionele boutenscharen en snijtangen met haakse kop voor bouwstaalmatten. Kies eenvoudig de meest geschikte betonschaar. Door het grote formaat heeft een boutenschaar een enorme knipkracht.


Bekijk alle verschillende soorten boutenscharen op de website en reserveer direct. Rood gelakte en stevige schaar voor het . Het interne eentraps-nokmechanisme zorgt voor de snelste en meest eenvoudige manier om de snijbladen nauwkeurig uitgelijnd te houden.

Gesmede armen = minder buiging tijdens het knippen. Zeer sterke messen van chroomstaal. Hardheid van de messen is verbeterd voor een langere scherpte . Hij zit standaard bij de uitrusting van een brandweerman en wordt onregelmatig gebruikt om fietssloten mee te openbreken: de boutenschaar. De boutenschaar , ook wel betonschaar genoemd wordt onder andere gebruikt voor het knippen van betonijzer, boutstelen en stalen kettingen.


Met hefboomgrepen uit stalen pijp. Excentrische bouten voor parallel instellen van de messen. Met speciaal geharde bekken, met . Aanbieding voor Skandia boutenschaar 4mm en nog veel meer betonscharen.

Sterke schaar voor het knippen van kabels. Vandaag voor 17:bestel morgen in huis! Valkenpower heeft alle denkbare tools, . De Skandia boutenschaar , ook wel betonschaar genoem wordt onder andere gebruikt voor het knippen van betonijzer, boutstelen, stalen kettingen en . Zelfcentrerende instelling van de messen dankzij de centerbout.


Voorbeeldzinnen met ` boutenschaar `. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan . Deze Hit boutenschaar met karakteristieke zilveren kop zijn bedoelt voor het zwaardere werk. De snijkanten zijn extra bewerkt en afwijkend van vorm, waardoor . De messen van boutenscharen zijn onderdelen die aan grote slijtage onderhevig zijn. FACOM garandeert hun maatvoering en hun geschiktheid voor de . Boutenschaar met vervangbare messen uit chroom-vandadium-staal. Schaar geschikt voor het knippen van metalen staven, betongaas, kabels en bouten.


Ontworpen voor het knippen van metalen staven, ( beton)gaas, kabels en bouten. Bevat gestapte en in hitte geharde kaken . Op zoek naar Skandia boutenschaar 6mm? Bekijk onze webshop voor ons uitgebreide assortiment!


Betonschaar of betonijzerschaar nieuw en gebruikt worden ook wel boutenscharen genoemd en worden gebruikt om betonijzer door te knippen.

Gemaakt van CrMo staal en gehard tot HRC. Vervangingskop voor boutenschaar. Snijkanten van CRV speciaalstaal. In matrijs gesmeed en inductief gehard. Meskop is nastelbaar en verwisselbaar.


TengTools BC4boutenschaar van 80cm voor het doorknippen van hekwerk, staaldraahangsloten en tapeinden. Vorozien van kunststof handvatten. Messenkop met overbrenging en universele messen.


Nauwkeurig en eenvoudig nastellen van de messen door middel van excentriekbouten. Bij de zilveren uitvoering zijn de snijkanten extra bewerkt en afwijkend van vorm, geschikt voor heavy duty. Omschrijving Kenmerken Specificaties. Duurzame boutenschaar met een lengte van cVoor o. Krachtige samengestelde hefboomwerking. Dit artikel is momenteel niet beschikbaar!


Helaas is dit artikel niet meer op. Direct leverbaar - Snelle verzending - Dé Makita specialist. Met deze zware draadkniptang kan men betonijzer doorknippen.


Bij sommige modellen lopen de uiteinden van de kaken uit elkaar om het materiaal makkelijker . Leveren van bouwstaalnetten, bouwstaalmatten, betongaas en betonijzer, betonstaal aan bedrijven en particulieren. Voor schuttingen, vloeren, verbouwingen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts