donderdag 9 april 2015

Parat koffer met gereedschap

Parat koffers zijn ontwikkeld voor professioneel gebruik. Parat levert gereedschapskoffers, roltassen, gereedschapstassen, inzetbakjes en inzetbladen. De gereedschapskoffer is voor de monteur niet meer weg te denken. Bekijk ons assortiment parat gereedschapskoffer (artikelen). PARAT GEREEDSCHAPSKOFFER ACTIEKOFFER.


Bestel bij Mercateo miljoenen artikelen efficiënt online! Robuuste koffer van het topmerk parat gemaakt van hoogwaardig X-ABS kunststof. Dit is de koffer voor de installateur, die net even iets meer wil, maar het toch . Naast de klassieke gereedschapskoffer ontwikkelt Parat. Parat is specialist op het gebied van hoogwaardige koffers en tassen voor gereedschappen.


Format als Parat zijn hier online voor vaste lage prijzen te koop. Koop of Verkoop parat koffer op Marktplaats. Parat gereedschapstas met top- gereedschap. Vind gereedschap koffer parat op Marktplaats. Uitzonderlijk stevig: buitenkant van X-ABS en frame van verstevigd aluminium.


Zeer veelzijdige opbergmogelijkheden: borden (zijden), bodembak met . VERbETERINgEN, zodat de gereedschapskoffer nu nog doordachter en hoogwaardiger. Online snel en veilig bestellen. Parat aktie koffer abs-nl 460x180x310mm bestel je goedkoop en gemakkelijk op.


Gereedschapskoffer Limited Edition Hoge Bodembak. Met de BASIC serie bieden we u veel koffer voor weinig geld. Vandaag voor 17:bestel morgen in huis! Onze gevulde koffers van merken als Airpress, Parat en Bahco hebben alles van de basis, tot en met een complete set met meer dan 1gereedschappen en . De uit X-ABS vervaardigde robuuste schaaldelen zijn breukstabiel en.


Met topmerken, knipe… € 2500. Door cijferslot afsluitbaar en . Parat - koffer met inhou inhoud bestaat uit Canon onderhouds- gereedschap set, o. Belzer, Gas-soldeerset, assortimentsdozen. Compact en robuust ontwerp voor maximale flexibiliteit. Laat je gereedschap niet langer . Extreem sterke koffer geschikt voor in de bouw.


Een comfortabele koffer , compleet uitgerust, compact en toch ruim van inhoud met een modern design. Parat , de beste gereedschapkoffer ter wereld! Prijs: € 3(2excl. BTW).


Of liever bekijken onze winkel in Culemborg? Bestel eenvoudig en snel vele soorten gereedschap bij Zamro - Dé online technische. Schalen van zwart X-ABS kunststof. Dubbel aluminium frame aan de binnenzijde. Zeer lichte en uiterst sterke koffer uit ABS-kunststof.


Zonder gereedschap en zonder sleutels om koffer te sluiten. Bijzonderheid: deze koffer in het King-Size-Plus-formaat biedt niet alleen meer ruimte voor meer gereedschappen , maar ook voor omvangrijk gereedschap. Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben.


Meld u hieronder dan direct aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts