vrijdag 3 april 2015

Kabelslurf

Met een kabelslang werkt u uw kabels netjes weg en voorkomt u een wirwar van kabels. Heeft u last van losliggende kabels? Gebruik dan kabelmanagement producten om uw kabels te ordenen en uw werkplek beter te organiseren. Ellipsvormige kabelslurf voor verticale kabelgeleiding.


Met zijn modern design en maximale functionaliteit maakt de elliptische vorm indruk door de duidelijke . Organiseer uw losse kabels op kantoor met deze kabelslurf.

Snel leverbaar in vier standaard kleuren. Dit kabelmanagement pakket kunt u gebruiken op plekken waar veel met kabels wordt gewerkt. Kabelslurf flexibel grijs 1cm.


Hierdoor voorkomt u gevaarlijke. Markant uw partner in kantoormeubilair! Eenvoudig in gebruik, met ritssluiting. Te bevestigen door middel van klittenband of schroeven.


Omkeerbaar (zwart of grijs), passend bij uw. Bel voor de mogelijkheden en prijs met onze .

Voor het wegwerken van kabels onder een bureau. Flexibele kabelslurf , tot 820mm, aluminium. De kabelslag is beschikbaar in zilver en transparant. Werk al uw kabels weg met deze flexibele kabelslurf in aluminium kleur. Met deze kabelslurf voegt u losse kabels eenvoudig samen voor een nette uitstraling van uw kantoorruimte.


Levertijd: Uit voorraad leverbaar en zo snel mogelijk bij u thuis bezorgd. De magnetische kabelslurf Cube is geschikt voor tafelsystemen WINEA PRO en WINEA ECO. Verticale kabelslurf aluminium kort. KABEL SLURF BINNEN VERSNELLING XXL TANDEM 3. Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn. Klik op de naastgelegen knop om de specificaties toe te.


Stroombox met een aantal stopcontacten, data-aansluitingen en in sommige gevallen USB-poorten, en een kabelslurf zodat overbodige kabels uit het zicht . Op een werkdag besteld voor 16:00u, morgen in huis. KABELSLURF FLEXIBEL WIT MET RITS (Verpakt per: 1). Productcode: BDP10C (OEM Code: BDP10C). Bestelhoeveelheid per: Verpakt per: Prijs per: 1. Bekijk ook onze andere kantoormeubelen. Nooit meer een rommelige werkplek met sn.


Geen reviews beschikbaar Schrijf een review.

BMI Kantoormeubelen is al meer dan jaar actief in de kantoor- en projectinrichting en is gevestigd Zoetermeer. Uw kabels lopen door de slurf en zijn geschikt voor ieder. Drisag Snake, gestoffeerde kabelslurf , kabelslurf , kabelslurf met stopcontact. De Rem Binnen-en buiten kabel Slurf RVS Met Aanschroef En Inbus is een complete set voor het vervangen van uw complete voor of achter remkabel! DriVK Snake, gestoffeerde kabelslurf , kabelslurf , kabelslurf met stopcontact.


De buitenkabel heeft de kleur zilver dit is een artiel van slurf . Klik en zie welke winkel de beste prijs voor kantoormeubels aanbied. Een kabelset tv skuniverseel draadeind binnen en buitenkabe. Er zijn geen producten van dit merk.


Werk kabels weg met een mooie kabelslurf. Een opgeruimde werkplek werkt voor iedereen prettig. Deze kabelslurf is standaard uitgevoerd met een elektra en usb ingang.


De Snake is gestoffeerd met Camira Xtreme, keuze uit verschillende kleuren. Geleverd inclusief tool om de kabels in de kabelslurf te krijgen. Uitvoeringsdetails en opties: frontpaneel, organisatierail, zicht- en akoestische panelen, kabeldoorvoer, kabelkanaal, kabelslurf , CPU-houder, flatscreenarm, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts