vrijdag 10 april 2015

Liniaal hout

Creatieve briefpapier Cartoon kat rechte liniaal houten Cute meten Tools briefpapier Cartoon voor School kantoorbenodigdheden willekeurige kleur levering. Vind houten liniaal op Marktplaats. Het beste assortiment linialen vind je op Bruna.


Liniaal van gevernist beukenhout. Vandaag voor 22:bestel morgen in huis! Bestel bij Mercateo miljoenen artikelen efficiënt online! Koken en bakken: ideale leerschool voor meten en wegen. Houten linialen met zinkinleg met cm-mm indeling aan één zijde.


Mooie stevige liniaal gemaakt van berkenhout met metaalinleg. De liniaal is breed 2cm en dik ook 2cm. Blijft goed liggen, trekt niet krom en kan ook als snijliniaal gebruikt worden.


Met deze liniaal kunnen zowel centimeters als millimeters worden opgemeten. Materiaal: ongelakt, natuurlijk gekleurd hout. Met 1mm verdeling, afgeronde inktrand en metalen inleg. Voor 21:bestel is morgen in huis . Aristo 17cm hout met metaalinleg. Een liniaal of meetlat gebruik je om exact de lengte, breedte en dikte van kleine.


Scolair heeft het grootste aanbod aan artikelen voor het basis- en voortgezet onderwijs, voor bedrijven, verenigingen en instellingen. LINIALEN HOUT CM ONGELAKT ZONDER INLEG Meten Gereedschap School. Afgeschuinde kant met mm-verdeling en inktrand. Je zocht naar: houten meter liniaal ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn . Meetlat flexibel 21cm schaal PRYM . De achterzijde bevat een vergelijkingstabel . Luxe houten liniaal : altijd handig voor op het bureau. Hierop kun je zien hoe de linialen er met logo uitzien.


TOM houten liniaal Met deze leuke liniaal breng je met veel plezier lijnen aan! Specificaties: Geslacht: junior Kleur: . Op zoek naar een uitgebreide potloden set? Houten potloden set, bestaande uit potloden, liniaal en houten doosje. Deksel van het houten doosje is de liniaal. Kan worden voorzien van logogravering of bedrukking.


De webshop van Concentratiescherm. Er zijn vele verschillende lengtes te verkrijgen . Lichte houten liniaal van cm. Maten staan er in inch en centimeter op. Beukenhout met metaalinleg Met bijenwas. Voor elke fan van Rusty de vos en zijn vriendjes is deze houten liniaal van Honey de egel een mooie aanvulling in de etui.


De totale lengte van de liniaal is 25 . Wilt u graag een veelvoud bestellen? Stalen linialen diverse afmetingen. Deze liniaal van RVS is stevig, voordelig en meet tot op de millimeter nauwkeurig. JPC Schoolbord liniaal 100cm hout.


De houten schoolbord tekenmaterialen van JPC dragen bij aan een beter milieu. Praxis heeft linialen van verschillende formaten. Bekijk het liniaal aanbod online. Quilten, berg je linealen op in een houten lineaal organisator rek. Verboden te zwemmen in het water.


Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts