maandag 20 april 2015

Broekriem maten

Belangrijk om te weten: De weergegeven maat van een riem is de afstand vanaf de gesp tot aan het middelste gaatje. Zo Bestel je een Riem in de Juiste Maat. De juiste riemmaat is zeer essentieel voor een nette en goed geklede uitstraling. Hier bepaal je welke riem maat je nodig hebt. Kies vanaf nu de riem die past!


Je wilt een nieuwe riem kopen maar daar sta je dan, welke riemmaat heb je eigenlijk?

Bepaal zelf je ideale riem maat. Riemmaat bepalen en berekenen met je broekmaat en jeansmaat in centimeter of inch. Meet de omtrek van je middel of je heup (plaats waar je de riem draagt). Deze afstand in centimeters is de riemmaat.


Bij iedere riem staat vermeld in welke maten deze verkrijgbaar is en wat de relatie is tot de bekende kledingmaten. Net als bij ieder ander kledingstuk geldt dat de maat van de riem een belangrijke rol speelt in de pasvorm. Wanneer hij te lang of te kort is kan . Om de juiste maat van de riem te bepalen meet je de omtrek van het lichaam daar waar je de riem van plan bent te gaan dragen.

Heeft u een mooie riem gevonden, maar u weet niet welke maat u heeft? Er zijn verschillende manieren om hier achter te komen. Naast goed voor het ophouden van je broek, vooral een onmisbaar accessoire voor de stijlvolle man. Uiteraard afgestemd op de kleur . Alberto riemen Broekriemen koop je eenvoudig online bij bol.


Smalle blauwe casual riem met old-look gesp - Maat 105. Op zoek naar een Riem voor Dames? Zwart - Elastische Comfort Riem - Totale - Gevlochten - 1 Elastisch - Nikkelvrije Gesp. Damesriem panter - Mooie damesriem van koehuid met speelse panterprint - trendy damesriem - maat 105.


Cognac - Elastische Comfort Riem - Totale. Lederen riem , gemaakt van echt runder leder. Zwart Blauw - Dubbelpakket Elastiek - Elastische Comfort Riem - Gevlochten - Totale . Witte Timbelt Broekriemen koop je eenvoudig online bij bol. Maak je outfit compleet met de riemen van MS Mode. Bestel de betaalbare en trendy riemen eenvoudig online.


De Bren Original broekriemen zijn net als de armbanden te verkrijgen in vele kleuren, de lengtes zijn ook custom made te bestellen, zit je maat er . Bij Grote Kleren Webwinkel hebben we een groot en breed aanbod in broekriemen voor mannen met een maatje meer!

De riem , hij moet vooral mooi zijn en passen bij de broek die je draagt. Bekijk dit product en meer Kleding . Vrouwen Unisex Designer Overdreven Ronde Metalen Cirkel Riemen Punk Jeans Tailleband Grote O Ring riem voor Vrouwen Kleding Accessoire. Een mooie riem om een jeans of chino maakt je look helemaal af. Van leer, imitatieleer of stof, in onze collectie vind je alle soorten en maten. Mooie ceintuur met zilverkleurige crystalsteentjes.


Een prachtige riem voor bij je pak. Goede kwaliteit voor een eerlijke prijs. Ceintuurs plaatsen accenten en zetten uw vrouwelijke figuur in scène. Koop ceintuurs in XXL bij Ulla Popken. Een Profuomo riem vertoont zelden scheurtjes, zelfs na jarenlang dragen.


Een riem waar je lang plezier aan zult beleven! Carhartt Logo Broekriem Carhartt Brown Maat Wkoop je voor €2bij Gereedschappelijk. Hallo, Voor de kerst heb ik een mooie riem gezien op internet, die ik graag wil bestellen!


Van Lier vrijetijds herenriem in . Zeker een zwarte leren riem of een bruine leren riem zou u moeten hebben, want die passen overal . Zeker als de broekriem past bij de schoenen die uitgezocht zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts