vrijdag 17 april 2015

Klittenband lus

Klittenband bestaat uit twee lagen: een haakkant en een luskant. Zelfklevend lusband mm breed in de kleur wit. Kleur: WitPrijs geldt per vijf meterBandbreedte: mm.


U zoekt een simpele manier om producten stevig vast en weer los te maken? Gebruik dan industrieel klik of klittenband. Bel ons voor een advies op maat.

Deze klittenband heeft een zelfklevende rug waardoor stevige hechting gegarandeerd is. Stevig maar demontabel te bevestigen! Om een goede sluiting te krijgen tussen de haakband en lusban heeft u ook de haakband nodig. Textiel klittenband Haak mm.


De klittenband is ideaal voor het . Handige klittenband of velcro voor point of sales presentaties. Hier vind je handige klittenband rondjes en klittenband rollen. Natuurlijk zowel in haak en lus.

Zoekt u zwarte zelfklevende klittenband ( lus ) mm? Onze klittenband is in diverse maten en tevens in het wit beschikbaar. Zeer sterke complete sets klittenband uit voorraad leverbaar. Het aantal dat je besteld is het aantal meter. DENA TEXTILE PRODUCTIONS Producent van statafelhoezen, stoelhoezen, stoelhoes accessoires, tafelkleden, tafelrokken, bierbankhoezen, . Deze rol met velcro is 20mm breed en is het zachte deel, oftewel lus of loop.


ToeOFF en BlueROCKER klittenband lus. Hoogwaardige klittenband voor veelvuldig gebruik (tot 1keer maken en verbreken). Topkwaliteit én een zeer scherpe prijs! Vele typen, en breedten uit voorraad leverbaar.


Zoals naaibaar, microhaak, water resistent en meer! Aanwijzing: Let op: dit artikel betreft de lusban de haakband is los te bestellen. Belangrijke informatie over ruilen: Dit artikel wordt volgens jouw specificaties . Handig om spullen aan te bevestigen: acht zelfklevende stippen met haken enerzijds en lussen anderzijds.


Dankzij het klittenbandsysteem . Injection moulded klittenband producten zijn middels spuitgiet technologie gemaakte. De andere kant kan bestaan uit bijvoorbeeld standaard lus klittenband , .

Direct online te bestellen: Professionele kwaliteit klittenband (merk DynaLok) voor nagenoeg iedere toepassingen. Voor zowel Bedrijf als Particulier. KLITTENBAND LUS 38MM GRIJS enlarge . Voor een goede werking bestaat klitten band uit delen in de vorm van haak of lus.


KROKO biedt ook een ruim gamma haak en lus en paddenstoel en velours aan. Sterk klittenband geschikt voor zwaarder (buiten)gebruik. Niet zelfkleven wordt verkocht per meter. Campus as=96mm ZWART zonder dopjes. Klik op de foto voor vergroting!


Velcro- klittenband is een verzamelnaam voor verschillende producten die met elkaar een verbinding kunnen. Rol ( super: lus niet-klevend), € 301. Het grote voordeel van klittenband is dat u het kunt hergebruiken en zorgt voor een nette,. Bestel de klittenband Dubbelzijdig Haak Lus direct online in verschillende maten. Geschikt voor het bevestigen van lichte en zware voorwerpen, bv.


Geen plaatje beschikbaar voor dit product.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts