donderdag 11 augustus 2016

Bouwhaak stanley

Met dit handige hulpmiddel is het . Duurzame, licht aluminium uitvoering. Coolblue: alles voor een glimlach. Professionele aluminium bouwhaak om bijvoorbeeld een haakse hoek te maken bij het straatwerk. Opvouwbare bouwhaak van duurzaam en licht aluminium.


Voorzien van hangoog voor gemakkelijke opberging. Mooie in aluminium bouwhaak om grotere hoeken uit te zetten. Voor het opmeten van grote hoeken bij vloertegels, terrassen, . Of liever bekijken onze winkel in Culemborg? Deze opvouwbare bouwhaak is ideaal voor het opmeten van grote hoeken (90° en 45°). Met deze bouwhaak weet je altijd zeker dat het werk helemaal recht is.


Verzendkosten € 9 boven € 25- gratis verzending. Ontdek ons ruime aanbod van Winkelhaken. Dit product is tijdelijk niet leverbaar.


Mocht er onverhoopt iets niet in orde zijn, laat het ons gerust . Zowel kranen, radiator als doucherooster naar wens kunnen vinden in de webshop voor een scherpe prijs . Ideaal soort winkelhaak van maar liefst meter. Stanley bouwhaak opvouwbaar 122cm. Daardoor zeer geschikt voor afzetten van. Deze vormt perfecte hoeken van 90° en 45° en . STANLEY BOUWHAAK OPVOUWBAAR ALUMINIUM.


Bekijk onze webshop voor ons uitgebreide assortiment! Bijzonderheden, - Licht aluminium . Geschatte verzendtijd 1-dagen. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Direct leverbaar - Snelle verzending - Dé Makita specialist.


Dullaert Steenhout Ninove heeft het voor u op voorraad tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Conditie: Gebruikt Garantie: Geen. Type veiling: Hybride (klik voor meer info). Bel onze verkoopafdeling voor details over prijzen en levertijden.


De winkelhaken zijn voorzien van hoeken van 45° en 90° en een . De Bootbouwer is wegens vakantie gesloten van juni tot en met juli. Tijdens deze periode kunt u wel bestellen, maar de levering is pas vanaf juli.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts