donderdag 18 augustus 2016

Hitachi sloophamer

Vind breekhamer hitachi op Marktplaats. Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te vergemakkelijken. Als u een breekhamer kopen wil heeft u bij ons het grootste aanbod aan A-merken.


HITACHI H 25PV HAK- EN BREEKHAMER SDS-plus. Elektro-pneumatisch met opname van SDS-plus .

De DH38MS is een 9Watt boor-breekhamer geschikt voor licht professionele werkzaamheden. Je kunt met deze machine namelijk ook boren. Nemaco levert tegen een scherpe prijs! Kijk snel op onze site voor meer informatie en het aanbod.


Met deze breekhamers kun je beitelen, boren en . Concurrerende producten hitachi breekhamer door leveranciers hitachi breekhamer en fabrikanten hitachi breekhamer worden hieronder vermel u kunt . Hij heeft een lange-termijn smeersysteem en een robuuste,. Een sloophamer van een van de voornoemde merken was rond de .

Bijzonderheden, - Compacte uitvoering - Hoogste slagkracht in zijn klasse - Schok absorberende T-handgrepen - Stofvrij design. Wij verhuren een groot assortiment elektrische, hydraulische en lucht breekhamers. De breekhamer wordt ook wel sloophamer genoemd. Breekhamer huren per dag of per week bij Boels.


Hieronder vindt u een overzicht van de bij ons bekende Hikoki machines en onderdelen tekeningen. Kies hier uw machine of gebruik de bovenstaande . Wil je een breekhamer of sloophamer kopen? Kan naast de diverse bakjes ook nog worden uitgerust met een sloophamer. Luchtdruk pneumatische sloophamer en perslucht hand breekhamers gebruikt en nieuw worden te koop en te huur aangeboden op Werktuigen.


Toepassingsgebied: Bouw Ledig gewicht: 1. Deze tons hydraulische kraan kan worden uitgerust met een trilblok of een sloophamer. Daarnaast is ze uiteraard geschikt voor droog en nat grondwerk. Een breekhamer, ook wel drilboor, sloophamer of jackhammer genoem ontleent zijn naam aan . Ons materiaal is uit te breiden met diverse hulpstukken, zoals een sloophamer silent, sorteergrijper en kantelbak.


Om de kwaliteit en inzetbaarheid van ons . Voer het gewicht van uw machine in (in ton). De PDH20S sloophamer is geschikt voor machines van 1.

De constructie van deze sloophamer is luchtdicht, zodat De garantie op het . Pladdet sloophamer type PDH50S. Sloophamer ATLAS COPCO type PB10S in koffer met toebehoren. Find Quality hitachi sloophamer and Buy hitachi sloophamer from Reliable Global hitachi sloophamer Suppliers from mobile site on . Hitachi H45MR breekhamer is een van de sterkste SDS-MAX breekhamers 12. Joule Produkteigenschappen Hitachi.


MTS veegmachines en Soosan sloophamers en crushers. Dit keer een nieuwe Hitachi ZX490LCH-in highreach demolition. Om met de door Henk Saes geleverde Atlas Copco sloophamer te . Klik en zie welke winkel de beste prijs voor Hitachi breekhamers aanbied. Ga je voor een breekhamer, dan ben je niet van plan om gaten te boren.


Waar gebruik je een breekhamer eigenlijk wel voor? Wens je een breekhamer voor korte periode te huren in plaats van te kopen? Brico biedt nu ook breekhamer verhuur aan.


Je kan al een breekhamer van kg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts