donderdag 25 augustus 2016

Schuurbanden black en decker

Coolblue: alles voor een glimlach. Op krappe en moeilijk toegankelijke plekken krachtig en snel materiaal afnemen. Zoek je naar een schuurband voor uw Bosch, Makita of Black en Decker bandschuurmachine? Powerfile bandschuurmachine met 3. Keramische schuurbanden in hoogste . Met cyclonic action stofopvang - voor efficiënte stofopvang en een schonere werkomgeving . Voor het schuren van hout en metaal.


Schuurmiddel gebonden op textiel drager. Vind bandschuurmachine black en decker op Marktplaats. Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben. Automatische bandcentrering houdt de schuurband op zijn plaats . Afmetingen schuurband , 13x150mm.


Aluminiomoxide schuurband x 4MM op linnen drager. Hierbij een overzicht van de merken met de bijbehorende afmetingen powerfile schuurband. Bekijk onze webshop voor ons uitgebreide.


Geschikt voor het schuren van alle houtsoorten, hardhout, spaan- en bouwplaten, metaal. Hartwijk biedt u een aanbod van meer dan. SCHUURBAND 13X4MM, G4 BLUEMETAL, ONGEPERF. Dit wil zeggen dat de schuurband aan een hoog tempo roteert. Dit Bandschuurmachine product is geschikt voor verschillende modellen van Piranha.


BD28 BD290BD282E, BD292E, KA290KA292E, . BD8 BD85E, DN8 DN85E, P6 P, . Gemiddelde beoordeling gebasseerd op beoordeling(en). Met schuurbanden schuur of polijst je snel grote oppervlakten. Toolstation verkoopt zowel aluminiumoxide linnen dragende schuurbanden als aluminiumoxide .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts