maandag 22 augustus 2016

Gas tacker

Om twee materialen aan elkaar te kunnen bevestigen moet uw gas tacker wel gevuld zijn met spijkers. Zo kunt u bijvoorbeeld beton op hout of staal op beton . Onze stripnagel tackers zijn zeer gebruiksvriendelijk! Geen snoeren en veel opslagcapaciteit. Veilig Mobiel Bestel direct! Impulse IM350+ schiethamer op gas 50-mm + extra zekerheid!


GN900SE Gas Tacker + dealer garantie! F16S Fusion Brad tacker mm met accu . Vind gas tacker op Marktplaats. Gereedschappelijk is de dealer van jouw favoriete Beton en Staaltacker op Gas voor de beste prijs!


Bel ons voor advies en vragen op 08508424. Deze goekope tacker is onder andere geschikt voor het bevestigen van: Afwerklijsten, afwerklatten, glaslatten, deurkozijnen, plafonds, plinten. Gas tacker 16/(NA/schuine-brads). Uiterst geschikt voor hout-op-steen en hout-op-beton. Ook geschikt voor metalstud-op-hout en metalstud-op-beton.


De snoerloze, krachtige tacker T30/38-Jvan Basso voor betonnagels werkt op gaspatronen en schiet. Ben je op zoek naar een accutacker of naar een gastacker? Hilbrink Hechttechniek levert zowel gastackers als accutackers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts