maandag 22 augustus 2016

Messing brievenbusklep

Vind messing brievenbus op Marktplaats. Deze GAMMA briefplaat is gemaakt van messing. Degelijke en sterke brievenbusklep van het merk Ferraro. Deze messing getrommelde brievenbusklep monteert u eenvoudig in uw voordeur.


Zoekt u een RVS brievenbusklep , een messing briefplaat, een aluminium postklep of zoekt u iets van kunststof? In onze webshop vindt u voor elk wat wils en . Op zoek naar brievenbuskleppen en tochtweringen? Tochtwering rechthoek messing getrommeld. Dit artikel maakt deel uit van het uitgebreide programma van voordeurbeslag, deurbeslag en accessoires.


Deze rechthoekige brievenbus in messing is naderhand gepolijst en voorzien van een laklaag, waardoor deze een glanzende uitstraling heeft. Deze brievenbusklep van het merk Yale is gemaakt uit gepolijst messing en past zowel bij een moderne als bij een klassieke brievenbus. Grote keus in duurzame brievenbuskleppen en tochtborstels. Bestel nu uw brievenbusklep of. Deze naar binnen draaiende brievenbus is.


Messing getrommeld brievenbusklep rechthoek. Vind hier de juiste brievenbusafdichting of tochtstrip voor je brievenbus ! Door line tochtafsluiter en briefplaat met mooie messing afwerking ! Zoek je een briefplaat voor de voordeur of een brievenbus om vooraan de oprit te. De briefplaat zorgt voor een elegante afwerking van uw voordeur.


Briefplaat Ronald messing ongelakt. Naar binnen opendraaiende klep in messing. Onze collectie briefplaten is van RVS, PV messing en smeedijzer.


Voor het ontvangen van uw post heeft u de keuze uit een postkast aan de straat of een briefplaat in uw voordeur. Deze briefplaat is gemaakt van messing met een mat chromen finish. De opening heeft een afmeting van 27x5cm en voldoet daarmee aan de eisen. Brievenbus plaat afgerond chroom € 5Excl.


Deze ovale brievenbus in messing is naderhand gepolijst, waardoor deze een glanzende uitstraling krijgt. Dit bordje voor ongewenste reclame- is een mooie plaatsvervanger . Buitenmaat briefplaat: 3x 80mm. Intersteel brievenbus - aluminium - . Van messing briefplaten tot rvs briefplaten, wij hebben het allemaal! Het is een metaal dat al door oude beschavingen gebruikt werd.


Stevens locks decoratie : brievenbuskleppen. BRIEVENbus messing zwart gepoedercoat. Kan ook als vertikale brievenbus besteld worden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts