vrijdag 12 augustus 2016

Inslaganker

Hét montagevriendelijke inslaganker voor breed- en kanaalplaatvloeren. Ankerafmetingen zie testrapport. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Inslag- en slagankers met internationale goedkeuringen, beschikbaar in staal en roestvast staal.


Met een betoninslaganker beschikt u over schroefdraad in een betonnen muur of plafond.

Ideaal als u bijvoorbeeld een . Artikelomschrijving, inslaganker. Deze verpakking bevat inslagankers 10xmm. Dan bent u bij Installatievakwinkel aan het juiste adres. Voor het indrijven van inslagankers met een hamer.


Een verzinkte inslaganker wordt gebruikt bij voorsteekmontage en is geschikt voor toepassingen als bouten en draadeinden met metrisch draad √ Grote . Bekijk de scherpe prijzen van WWW.

Fischer inslaganker voor beton. Wanneer u zich als bedrijf registreert op onze site, krijgt u nog eens korting! Het inslaganker wordt met de hamer en lijnend met de . Vandaag voor 17:bestel morgen in huis! Dit inslaganker is snel en makkelijk online te bestellen bij elektrohandelsprijzen.


Groot assortiment, betrouwbaarhei goede service en lage prijzen. Nadat u een passend gat geboord hebt in de betonnen wan vloer of betonblok kan het inslaganker erin geplaatst. Onze prijzen zijn altijd zeer scherp.


Hemmink inslaganker inslag, lengte 85mm, draadmaat (metrisch) 1 boorgatdiameter 6mm, min. Geschikt voor, Beton , Natuurstenen. Vertalingen inslaganker NLDE. Voorbeeldzinnen met ` inslaganker `. Inslagankers koopt u bij Gereedschapcentrum.


Fabory: de belangrijkste leverancier van . Elektrolytisch verzinkte inslagankers en binnendraad voor doorsteekmontage.

Wanneer de spreidconus wordt ingeslagen met behulp van het inslaghulpstuk . Mtot M- voor gebruik in ongescheurd . Geen resultaten gevonden in de encyclopedie. Deze woorden beginnen met ` insla`. INSLAAND - inslaapstoornis - inslaen - Inslag - inslag . Met de hamer en de slagpen verzekert u de goede . Het anker is standaard leverbaar in ELVZ staal. De conus wordt met de inslagstift EAW in de ankerhuls . Klimwandshop is de onafhankelijke specialist op het gebied van klimwanden, klimgrepen, boulders en toebehoren. Wij leveren niet alleen losse producten en.


Verfijn de resultaten door hiernaast op één of meer kenmerken te klikken. WDI1L inslaganker met kraag M8x30mm elektrolytisch verzinkt online bestellen bij Wasco (al jr. uw groothandel). RVS inslagankers met binnendraad in de maten M M Men M12. Vind inslagankers op Marktplaats. GB-profi uni-slagspouwanker 220x4.


SL) voor toepassing in plug verzinkt staal inclusief plug. Uitvoering met kraag (DI-LIP-PLUS) voorkomt wegglijden van het inslaganker , en zorgt tegelijkertijd voor de correcte uitlijning van draadeinden van gelijke . Je kan hiernaast (als je ingelogd bent) makkelijk een vraag stellen. Hiermee gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en de . Scherpe prijzen, snelle levering en veilig betalen.


Metalen huls met meterische schroefdraad die zich uitzet wanneer er een bout of schroef ingedraaid wordt. Afmeting: Mmm - Inhoud: stuks.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts