woensdag 17 augustus 2016

Silky snoeizaag

In onze ogen zijn Japanse de beste snoeizagen die er zijn. De Gomboy met medium vertanding is een multifunctionele zaag voor verschillende buiten toepassingen. Koop nu en betaal pas over dagen!


Zeer scherpe Japanse snoeizaag met recht zaagblad geschikt voor algemene snoeiwerkzaamheden en boomverzorging. De Zübat is de meest gebruikte handzaag door boomverzorgers wereldwijd. Het is een veelzijdige, machtige trekzaag die je zowel bij precisiesnoeiwerk in .

Silky Takkenzaag Gomtaro 270-8. Hier vindt u alle info over het assortiment SILKY snoeizagen. U kunt bij ons altijd veilig betalen via iDeal of Mister Cash. Zaag met holster, het gekromde blad maakt de Zubat de beste keus voor bovenhands zaagwerk, veel gebruikt in de bosbouw.


De rubberen handgreep zit om het uiteinde van de zaag gegoten, waardoor een sterke constructie ontstaat . Vraag vrijblijvend een offerte aan. De Zübat Professional, de basisserie van de zagen met gebogen blad is . Koop deze dan bij Stratenmakersspullen.

Bij ons heeft u de beste producten voor de laagste prijs. Snoeizaag silky gomtaro 240-snoeizaag. Bekijk dan onze andere artikelen in de categorie silky. De Gomtaro 270-heeft een vertanding van per mm.


Hij is uitstekend geschikt voor vers hout. Het zaagblad loopt door in de handgreep. De Sugowaza, in het Japans letterlijk vakmanschap op zeer hoog niveau, . Bijzonder geschikt voor bovenhandse zaagklussen door zijn gebogen zaagblad. Doordat het zaagblad doorloopt in de. Bestel online bij De Boer Drachten!


SILKY SNOEIZAAG OPKLAPBAAR PROFESSIONEEL. Waarschuwing: Laatste items in voorraad! De populaire Gomboy vouwzaag is vanaf nu ook verkrijgbaar in een variant met gebogen blad: de Gomboy Curve. Een silky japanse zaag is niet zomaar een zaag.


Onder in het holster is een opening waardoor vocht en zaagsel afgevoerd kunnen worden. Je gebruikt hem om bomen en struiken . Niet zo gek, de Zübat heeft alles wat je zoekt in een snoeizaag.

Een Japanse vouwzaag, een zeer stabiele handsnoeizaag, die gemakkelijk in een beweging uit te klappen is. Hierdoor is deze zaag ideaal voor het zagen van grote takken in de. Kijk op onze website voor een groot assortiment tuingereedschap. Een vaste zaag met een rubberen handgreep, compleet geleverd in een handige foudraal. Leverbaar in tandsteken: tanden per 30mm, voor snelgroeiend . Plooibare snoeizaag - zaagblad in carbonstaal van 2mm lengte.


Handig en comfortabel door de rubberen handgreep en het superscherpe zaagblad. Dit product als eerste waarderen. Op voorraad kan verzonden worden binnen dagen. Geschatte verzendtijd 1-dagen. De Topgun is een top-zaag Het speciaal ingeslepen blad en de kleurrijke met rubber ingelegde handgreep zorgen voor een optimale zaagprestatie waarbij . Klik en zie welke winkel de beste prijs voor snoeizagen aanbied.


De Zübat, de basisserie van de zagen met gebogen blad is verkrijgbaar in vijf lengten: 2- 270 . SILKY GOMTARO WORTEL 240-VOOR BOOMWORTELS.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts